Minőségi fahatású prémium mobilgarázs

Prémium mobilgarázs – bemutató videó

Prémium mobilgarázs – szerkezetek bemutatása

A prémium kivitelű, minőségi lengyel mobilgarázs új termékként 2019-ben került bevezetésre a magyar piacon. Az épületeket különböző méretekben tudjuk legyártatni és telepíttetni. A kínálatunkban megtalálható garázsokat egybeállós vagy több beállós verzióban, oldalsó tárolókkal, de akár teljesen egyedi igények alapján is el tudjuk készíteni.

A prémium kivitelű mobilgarázsainkat a szokásosnál jóval erősebb és vastagabb lemezborítással, illetve zártszelvényes vázszerkezettel készítjük el. Ezek sokkal masszívabbak, mint a sztenderd, alacsonyabb ár-érték arányt képviselő mobilgarázsok konstrukciói és a kivitelezésük is sokkal minőségibb és esztétikusabb. Ezek a garázsok ugyanakkor nem összehasonlíthatók a gyakran “prémium” kategóriásnak feltüntetett termékekkel, amelyek bár külsőleg némileg hasonlítanak a mi általunk forgalmazott prémium garázsokra, de szerkezetileg és kivitelezés szempontjából gyakorlatilag az olcsóbb és gyengébb sztenderd kínálatot képviselik, amelyek minőségben messze elmaradnak az általunk kínált termékekétől. A vázszerkezet kapcsán bővebb információt lejjebb olvashat, illetve az oldalon lefelé görgetve további, saját telepítéseken készült mintaképeket talál az általunk forgalmazott prémium épületekről.

A prémium kivitelű épületek gyártását és a telepítések szervezését a Magyarországon található ügyfélszolgálatunk végzi, a szlovákiai központú cégünk (Pulion s.r.o. – részletek a “Kapcsolat” menüpont alatt) irányításával. Mivel Szlovákiában az euró a hivatalos pénznem, ezért ajánlatkéréskor a prémium mobilgarázsok beárazása, illetve megrendelés esetén azok számlázása is euróban történik.

Amennyiben a prémium mobilgarázsaink felkeltették érdeklődését, kérjük, hogy keressen bennünket az elérhetőségeink egyikén, hogy pontosítsuk elképzelését.

A képen látható mobilgarázs mintaépület paraméterei a következők:

Szélesség: 3,5m
Hosszúság: 6m
Magasság: 2,13m (oldalfalak), 2,6m (nyereg)
Tető: nyeregtető, antikondenzációs filcbevonatos cserepeslemezborítással
Billenőkapu: szélesség 2,75m; magasság 1,9m
Lemezelés: I. osztályú fahatású lemezborítás – a teljes épület vízszintes lemezborítással (lemezvastagság 0,5mm)
Szegélyezés: az épület sarkain és a tetőn
Szegecselés: az oldalfalakon a lemezborítással harmonizáló színes szegecsek
Elérhető fahatású lemezszínek: aranytölgy (világos), aranytölgy (sötét), sötét diófa

A képen szereplő garázs ára bruttó 2.434 euró (az ár tartalmazza a szállítást és az összeszerelést a helyszínen)

További feláras opciók: műanyag bukóablak, ereszcsatorna, ajtó, szekcionált kapu, kétszárnyú kapu, kapumotor

Előfordulhat, hogy a prémium kivitelű épületeink árfekvése esetleg túl magas az Ön számára. Ebben az esetben is van megoldás. Mivel több gyártópartnerrel is együtt dolgozunk, ezért készíthetünk ajánlatot Önnek egy, a prémium kivitelhez hasonló olcsóbb verzióra is. Ez az olcsóbb épületeket gyártó partnerünk által készített, „extrásított” kivetelre szól majd, amely erősített, javarészt zártszelvényes vázszerkezettel készül. Ez a kivitel a legtöbb konkurens lengyel cég kínálatában megjelenő, “prémium” kategóriájú épületekhez hasonlítható.

Az épület ebben az esetben is teljes egészében vízszintes lemezeléssel kerül lefedésre, valamint szegélyezéssel, színes szegecseléssel, filcbevonatos tetővel készül. Az olcsóbb kivitelnél néhány kiegészítő, mint a tetőre rendelhető cserepeslemez borítás, illetve a szekcionált és rolós kapu opciók nem elérhetők, de a billenőkaput ebben az esetben is tudjuk motorizálni, amennyiben érdekli ez a lehetőség. A sztenderd kivitel esetében egy magyar partnerünk telepíti majd a kapumotort, a garázs telepítésétől számított 2-3 héten belül (a prémium gyártónk a kapumotort még a garázs telepítésének napján beüzemeli).

Természetesen a prémium épületünkre küldött ajánlat mindig egy tartósabb, igényesebb, egyedi gyártású szerkezetre készül, ezért ez az árképzésben is megnyilvánul. Reméljük, hogy a megadott részletek fényében könnyebben el tudja dönteni, melyik kivitelű épületünk lenne a legideálisabb az Ön számára.

Na jó, de hogy képzeljem el, mire van szükségem?
Ötletek és mintaképek a vázszerkezet leírása alatt.

A minőségi prémium mobilgarázs vázszerkezete:

A vázszerkezetet a mérettől, fesztávtól és kaputípustól függően a következő szelvényekből alakítjuk ki. A pontos paramétereket és a felhasznált anyagokat az ajánlatkérésére adott válaszlevelünkben pontosítjuk.

A rácsos tartók alatti oszlopok:
30x50x2mm, 40x60x2mm, 40x60x2mm,
40x80x2mm, 40x100x2mm, 80x80x2mm

Falszerkezet zártszelvényekből:
30x30x2mm, 30x40x1,5mm, 30x40x2mm
30x50x2mm, 40x40x1,5mm, 40x40x2,0mm

Tetőgerendák zártszelvényből:
30x50x2mm, 40x60x2mm, 50x50x2mm
30x60x2mm, 40x70x2m, 40x80x2mm

C-profil (részben az épület sarkai és a billenőkapu keretének egyes elemei):
40x55x2mm, 55x35x2mm, 60x30x2mm

Rácsos tartó zártszelvényekből:
30x30x1,5mm, 30x40x1,5mm, 20x50x1,5mm, 40x60x1,5mm
30x40x2mm, 30x50x2mm, 40x40x2mm, 40x60x2mm,
40x60x3mm, 40x70x2mm, 40x70x3mm, 40x80x2mm, 40x80x3mm

L-profilt kizárólag az ablakkeret és válaszfal kialakításának esetében használunk.

A vázszerkezet tisztítás és zsírtalanítás után, fekete (9005 színkódú) alapozó festékkel kerül lekezelésre, amelyre színtől függően 0,45mm (fahatású) vagy 0,5mm (fényes vagy matt színárnyalat) vastagságú vízszintes trapézlemez borítás kerül.

Amennyiben egy modern, minőségi fahatású prémium mobilgarázst szeretne, bátran kérjen ajánlatot. Árakat telefonon nem, kizárólag ajánlatkérés alapján, emailben van módunkban küldeni, mivel minden épület egyedi. Köszönjük megértésüket!

Ajánlatot kérek

Amennyiben egy modern, minőségi fahatású prémium mobilgarázst szeretne, bátran kérjen ajánlatot. Árakat telefonon nem, kizárólag ajánlatkérés alapján, emailben van módunkban küldeni, mivel minden épület egyedi. Köszönjük megértésüket!

Ajánlatot kérek