Minőségi fahatású prémium mobilgarázs

Prémium mobilgarázs – bemutató videó

Prémium mobilgarázs – szerkezetek bemutatása

A prémium kivitelű, minőségi lengyel mobilgarázs új termékként 2019-ben került bevezetésre a magyar piacon. Az épületeket különböző méretekben tudjuk legyártatni és telepíttetni. A kínálatunkban megtalálható garázsokat egybeállós vagy több beállós verzióban, oldalsó tárolókkal, de akár teljesen egyedi igények alapján is el tudjuk készíteni.

A prémium kivitelű mobilgarázsainkat a szokásosnál jóval erősebb és vastagabb lemezborítással, illetve zártszelvényes vázszerkezettel készítjük el. Ezek sokkal masszívabbak, mint a sztenderd, alacsonyabb ár-érték arányt képviselő mobilgarázsok konstrukciói és a kivitelezésük is sokkal minőségibb és esztétikusabb. Ezek a garázsok ugyanakkor nem összehasonlíthatók a gyakran “prémium” kategóriásnak feltüntetett termékekkel, amelyek bár külsőleg némileg hasonlítanak a mi általunk forgalmazott prémium garázsokra, de szerkezetileg és kivitelezés szempontjából gyakorlatilag az olcsóbb és gyengébb sztenderd kínálatot képviselik, amelyek minőségben messze elmaradnak az általunk kínált termékekétől. A vázszerkezet kapcsán bővebb információt lejjebb olvashat, illetve az oldalon lefelé görgetve további, saját telepítéseken készült mintaképeket talál az általunk forgalmazott prémium épületekről.

A prémium kivitelű épületek gyártását és a telepítések szervezését a Magyarországon található ügyfélszolgálatunk végzi, a szlovákiai központú cégünk (Pulion s.r.o. – részletek a “Kapcsolat” menüpont alatt) irányításával. Mivel Szlovákiában az euró a hivatalos pénznem, ezért ajánlatkéréskor a prémium mobilgarázsok beárazása, illetve megrendelés esetén azok számlázása is euróban történik.

Amennyiben a prémium mobilgarázsaink felkeltették érdeklődését, kérjük, hogy keressen bennünket az elérhetőségeink egyikén, hogy pontosítsuk elképzelését.

prémium mobilgarázs 11

A képen látható mobilgarázs mintaépület paraméterei a következők:

Szélesség: 3,5m
Hosszúság: 6m
Tető típusa: nyeregtető, cserepeslemez borítással
Magasság: 2,18m (oldalfalak), 2,53m (nyereg)
Kapu típusa: 1db billenőkapu (betétes zárral, kilinccsel) széles vízszintes lemezeléssel (kérhető a falakon használt keskeny lemezeléssel is) az elülső fal közepén
Kapu hasznos bejárati magassága (küszöbmagasság 3cm): 1,87m
Kapu hasznos bejárati szélessége: 2,75m
Vázszerkezet: zártszelvényes (a teljes váz zártszelvényekből épül fel, csak az épület sarkain használunk C szelvényt a könnyebb összeszerelés érdekében), tisztított, zsírtalanított, majd fekete alapozó festéssel és második (fekete) fedőfestékréteggel ellátott acélváz – a vázszerkezet pontos leírását lentebb, a megjegyzésekben találja
Szegélyezés: az épület sarkain és a tetőn
Szegecselés: az oldalfalakon a lemezborítással harmonizáló színes szegecsek
Lemezborítás: I. osztályú színes trapézlemez (falak, kapu – sötét diófa, tető – BTX 8004 rézbarna matt) – a teljes épület vízszintes lemezborítással, a kapu(k) pedig széles panellel
Rögzítés: betonalaphoz vagy betontuskókhoz történő rögzítés betondűbelekkel (13 ponton)

Ár: bruttó 3.460 euró-tól (az ár tartalmazza a szállítást és az összeszerelést a helyszínen)

További feláras opciók: műanyag bukóablak, ereszcsatorna, ajtó, szekcionált kapu, kétszárnyú kapu, kapumotor

Előfordulhat, hogy a prémium kivitelű épületeink árfekvése esetleg túl magas az Ön számára. Ebben az esetben is van megoldás. Mivel több gyártópartnerrel is együtt dolgozunk, ezért készíthetünk ajánlatot Önnek egy, a prémium kivitelhez hasonló olcsóbb verzióra is. Ez az olcsóbb épületeket gyártó partnerünk által készített, prémium hatású sztenderd kivetelre szól majd, amely erősített, javarészt zártszelvényes vázszerkezettel készül. Ez a kivitel a legtöbb konkurens lengyel cég kínálatában megjelenő, “prémium” kategóriájú épületekhez hasonlítható.

Az épület ebben az esetben is teljes egészében vízszintes lemezeléssel kerül lefedésre, valamint szegélyezéssel, színes szegecseléssel, filcbevonatos tetővel készül. Az olcsóbb kivitelnél néhány kiegészítő, mint a tetőre rendelhető cserepeslemez borítás, illetve a szekcionált és rolós kapu opciók nem elérhetők, de a billenőkaput ebben az esetben is tudjuk motorizálni, amennyiben érdekli ez a lehetőség. A sztenderd kivitel esetében egy magyar partnerünk telepíti majd a kapumotort, a garázs telepítésétől számított 2-3 héten belül (a prémium gyártónk a kapumotort még a garázs telepítésének napján beüzemeli).

Természetesen a prémium épületünkre küldött ajánlat mindig egy tartósabb, igényesebb, egyedi gyártású szerkezetre készül, ezért ez az árképzésben is megnyilvánul. Reméljük, hogy a megadott részletek fényében könnyebben el tudja dönteni, melyik kivitelű épületünk lenne a legideálisabb az Ön számára.

prémium mobilgarázs 71
prémium mobilgarázs 70
prémium mobilgarázs 71

A képen látható mintaépület (a rajzolt skicc alapján) paraméterei a következők:

Szélesség: 6m
Hosszúság: 5,8m
Magasság: garázsrész – 2,3m (oldalfalak), 2,9m (nyereg), tárolórész magassága 2m
Tető: kombinált nyeregtető, antikondenzációs filcbevonatos cserepeslemezborítással
Kapu: billenőkapu (hasznos méretek 2,75mx1,9m, széles panellel, kilincses, betétes zárral)
Ajtó: személyi bejáró (hasznos méretek 0,90mx1,95 m, széles panellel, kilincses, betétes zárral)
Ablak: műanyag bukóablak, üveggel (buktatható, illetve teljesen kivehető) – 80cm széles x 60cm magas
Lemezborítás: I. osztályú lemezborítás (T8-as lemez RAL 7024 grafit a falakon, sötét diófa a kapun és az ajtón)
Szegélyezés: az épület sarkain és a tetőn
Szegecselés: az oldalfalakon a lemezborítással harmonizáló színes szegecsek
Tető: dupla lemezréteggel borított kombinált nyeregtető (horganyzott trapézlemezborítás alul, cserepeslemez RAL 7016 antracit színben felül)
Rögzítés: betondűbelekkel az Ügyfél által megfelelően előkészített betonalapon

További opciók: ereszcsatorna, szekcionált kapu, kétszárnyú kapu, kapumotor, szellőzőrács, belső válaszfal, stb.

Az épület szabadon tovább testre szabható. Az egyedi igényeit kérjük jelezze számunkra.

prémium mobilgarázs 71

Na jó, de hogy képzeljem el, mire van szükségem?
Ötletek és mintaképek a vázszerkezet leírása alatt.

A minőségi prémium mobilgarázs vázszerkezete:

A vázszerkezet alapárban horganyzott zártszelvényekből készül. A hegesztési pontok, illetve a gyártás során esetlegesen sérült horganyfelületek utólagosan horganyspray-vel kerülnek lekezelésre, amelynek színárnyalata közel azonos a horganyzott felületével. Emellett lehetőség van nem horganyzottan, hanem dupla festékréteggel ellátott vázszerkezet legyártására is. Ebben az esetben a vázszerkezet tisztítás és zsírtalanítás után, fekete (9005 színkódú) alapozó festékkel kerül lekezelésre, amelyre egy második festékréteg is kerül (barna vagy fekete színben). A vázszerkezetre végül színtől függően 0,45mm (fahatású) vagy 0,5mm (fényes vagy matt színárnyalat) vastagságú vízszintes trapézlemez borítás kerül. A teljes vázszerkezet zártszelvényekből készül, kizárólag a billenőkapu keretének egyes elemeihez használunk C-profilt.

A vázszerkezetet a mérettől, fesztávtól és kaputípustól függően a következő szelvényekből alakítjuk ki:

Amennyiben egy modern, minőségi fahatású prémium mobilgarázst szeretne, bátran kérjen ajánlatot. Árakat telefonon nem, kizárólag ajánlatkérés alapján, emailben van módunkban küldeni, mivel minden épület egyedi. Köszönjük megértésüket!

Ajánlatot kérek

Amennyiben egy modern, minőségi fahatású prémium mobilgarázst (szigetelés nélkül) szeretne, bátran kérjen ajánlatot. Árakat telefonon nem, kizárólag ajánlatkérés alapján, emailben van módunkban küldeni, mivel minden épület egyedi. Köszönjük megértésüket!

Ajánlatot kérek

Szigetelt (szendvicspanel) mobilgarázs

Amennyiben egy modern, minőségi szendvicspanellel szigetelt mobilgarázst szeretne, kattintson a következő képre.

szendvicspanel mobilgarázs 1