Minőségi fahatású prémium mobilgarázs

Prémium mobilgarázs – bemutató videó

Prémium mobilgarázs – szerkezetek közelebbi bemutatása

A prémium kivitelű minőségi lengyel mobilgarázs új termékként 2019-be került bevezetésre a magyar piacon.
A garázsokat különböző méretekben tudjuk legyártani és telepíteni, egybeállásos, vagy többbeállásos verzióban, oldalsó tárolókkal, de akár teljesen egyedi elképzelést is megvalósítunk. Amennyiben érdeklődését felkeltették a prémium mobilgarázsok, kérjük keressen az elérhetőségünk egyikén, hogy pontosítsuk elképzelését.

A prémium garázsainkat jóval erősebb és vastagabb lemezborítással, illetve zártszelvényes vázszerkezettel készítjük, melyek sokkal masszívabbak, mint a sztenderd és alacsonyabb ár-érték arányú mobilgarázsoké, emellett kivitelézésük sokkal minőségibb és esztétikusabb. A vázszerkezet kapcsán bővebben az oldal alján olvashat, illetve lentebb talál további, saját telepítéseken készült mintaképeket.
Ezek a garázsok nem összehasonlíthatóak a “prémiumnak” hirdetett extrásított, de gyakorlatilag olcsóbb, gyengébb sztenderd kivitelekkel, amelyek külsőleg némileg hasonlítanak a prémium garázsainkra, de minőségben elmaradnak tőlük.

A képen látható mobilgarázs mintaépület paraméterei a következők:

Szélesség: 4m
Hosszúság: 6m
Magasság: 2,13m (oldalfalak), 2,6m (nyereg)
Tető: nyeregtető, antikondenzációs filcbevonatos trapézlemezborítással
Billenőkapu: szélesség 2,75m; magasság 1,9m
Lemezelés: I. osztályú fahatású lemezborítás – a teljes épület vízszintes lemezborítással (lemezvastagság 0,5mm)
Szegélyezés: az épület sarkain és a tetőn
Szegecselés: az oldalfalakon a lemezborítással harmonizáló színes szegecsek
Elérhető fahatású lemezszínek: aranytölgy (világos), aranytölgy (sötét), sötét diófa

A képen szereplő garázs ára bruttó 840.000 Ft (az ár tartalmazza a szállítást és az összeszerelést a helyszínen)

További feláras opciók: cserepeslemez tetőborítás, műanyag bukóablak, ereszcsatorna, ajtó, billenőkapu, szekcionált kapu, kétszárnyú kapu, rolós kapu, kapumotor

Amennyiben a prémium kivitelű épületeink árfekvése már magas az Ön számára, mivel több gyártópartnerrel dolgozunk együtt, a prémium kivitelhez hasonlóan tudunk Önnek készíteni egy olcsóbb verziót is. Ez az olcsóbb épületeket gyártó partnerünk által készített extrásított kivetelre szól majd, ami erősített, javarészt zártszelvényes vázszerkezettel készül. Ez a kivitel a legtöbb konkurens lengyel cég kínálatában megjelenő “prémium” kategóriájú épületekhez hasonlítható.

Az épület ebben az esetben is teljes egészében vízszintes lemezeléssel kerül lefedésre, valamint szegélyezéssel, színes szegecseléssel, filcbevonatos tetővel készül. A sztenderd kivitel esetében a cserepeslemez borítás a tetőre, illetve szekcionált és rolós kapu nem elérhető, de a billenőkaput ebben az esetben is tudjuk motorizálni, amennyiben érdekli a motorizálás lehetősége. A sztenderd kivitel esetében egy magyar partnerünk telepíti majd a kapumotort, a garázs telepítésétől számított 2-3 héten belül (a prémium gyártónk a kapumotort még a garázs telepítésének napján beüzemeli).

Természetesen a prémium épületünkre küldött ajánlat mindig egy tartósabb, igényesebb, egyedi gyártású szerkezetre készül, amely az árképzésben is megnyilvánul. Reméljük, hogy a megadott részletek fényében könnyebben el tudja dönteni, milyen irányba induljon el.

Na jó, de hogy képzeljem el, mire van szükségem?
Ötletek és mintaképek a vázszerkezet leírása alatt.

A minőségi fahatású prémium mobilgarázs vázszerkezete

A rácsos tartók alatti oszlopok:
– 3m szélességig 40x40x2mm-es zártszelvény
– 4m szélességig 40x40x2mm-es zártszelvény
– 7m szélességig 40x60x2mm-es zártszelvénye
– 8m szélességig 2x 40x60x2mm-es zártszelvény
– 9m szélességig 2x 40x60x3mm-as zártszelvény

Falszerkezet zártszelvényekből:
– 30x30x1,5mm (főszerkezet)
– 30x40x1,5mm (elemek összekötése)
– 40x40x1,5mm

L-profilt kizárólag ablakkeret és válaszfalak esetében, illetve a masszív, zártszelvényes rácsos tartók kitöltő elemeinként használunk, amely még erősebbé teszi a zártszelvények illesztéseit.

Tetőgerendák zártszelvényből: 40x60x2mm

Az épület sarkainál C-profil: 60x30x2mm

Rácsos tartó zártszelvényekből:
– 3m szélességig: 40x40x1,5mm
– 4m szélességig: 40x40x1,5mm
– 5m szélességig: 40x60x2mm, 40x40x1,5mm
– 6m szélességig: 40x60x2mm, 40x40x1,5mm
– 7m szélességig: 40x60x2mm, 40x40x1,5mm
– 8m szélességig: 60x40x3mm, 60x40x2mm, 40x40x1,5mm
– 9m szélességig: 60x40x3mm, 60x40x2mm, 40x40x1,5mm

A vázszerkezet tisztítás és zsírtalanítás után, fekete (9005 színkódú) alapozó festékkel kerül lekezelésre, amelyre 0,5-ös vastagságú vízszintes trapézlemez borítás kerül.

Amennyiben egy modern, minőségi fahatású prémium mobilgarázst szeretne, bátran kérjen ajánlatot. Árakat telefonon nem, kizárólag ajánlatkérés alapján, emailben van módunkban küldeni, mivel minden épület egyedi. Köszönjük megértésüket!

Ajánlatot kérek

Amennyiben egy modern, minőségi fahatású prémium mobilgarázst szeretne, bátran kérjen ajánlatot. Árakat telefonon nem, kizárólag ajánlatkérés alapján, emailben van módunkban küldeni, mivel minden épület egyedi. Köszönjük megértésüket!

Ajánlatot kérek