Kutya kennel horganyzott

(a képek csak illusztrációk, az űrlapon állíthatóak be a pontos paraméterek)

Kutya kennel S

Szélesség: 2m
Hosszúság: 2m
(a kennel konstrukcióból adódó tényleges mérete 1,92×1,98m)
Magasság: 1,7m (elöl), 1,5m (hátul)
Tető típusa: zártszelvényekkel megerősített, hátrafelé lejtő
Ajtó: 1db ajtó tolózárral hasznos szélesség 0,65m, hasznos magasság az ajtó helyétől függően (a magasabb falon 1,6m, az alacsonyabb falon 1,4m). A kennel magasságának változtatása esetén az ajtó/ajtók magassága automatikusan igazodik az új paraméterekhez.
Rács: 20x20x1 zártszelvény, vázszerkezet (C-profil) – 30x30x2 (alul) és 35x35x2 szögvas (felül), tető alatti gerenda – 30x80x1,8 C profil. A rács szelvényeinek távolsága 7-8cm.
Vázszerkezet: II. osztályú horganyzással ellátott
Lemezborítás: I. osztályú horganyzott vagy színes trapézlemez

Alapár: bruttó 151.000 Ft
(az ár tartalmazza a szállítást és az összeszerelést a helyszínen)

További opciók:
Etetőnyílás: kifordítható etetőnyílás 2db fémtállal
Padló: 2,5cm vastag impregnált fapadló

Garancia: 2 év
Szállítási idő: átlagosan 1-4 hét (szezonban 1-6 hét)

A terméket olyan kutyák számára ajánljuk, amelyek mellkas szélessége meghaladja a 8 cm-t (rácsok közötti hely 7-8cm), de a testsúlyuk maximum 30-35 kg. Amennyiben kutyája súlya 25kg és 35 kg között mozog, úgy az oldalfalakat kizárólag rácsos verzióban javasoljuk legyártatni (a tető minden esetben lemezelt).
A kutyák kennelben való tartását vagy elhelyezését hevesebb vérmérsékletű, illetve nagyon aktív házi kedvencek esetében csak saját felelősségre, alapos mérlegelés után ajánljuk, mivel az ilyen kutyusok hajlamosabbak a szökésre, akár saját testi épségük kockáztatásának árán is. A nagyobb testű és “nyugtalanabb” természetű kedvenceiknek a vízszintes rácsozású, erősített kenneleinket ajánljuk. Az ilyen típusú kennelek kapcsán kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.